VA UPPMÄRKSAM PÅ DETTA NÄR DU INSTALLERAR BELYSNING?

Om du vill installera belysning själv, finns det ett antal saker att tänka på. Särskilt om du vill att belysningen ska installeras säkert och på ett bra och hållbart sätt. Så det är av yttersta vikt att du tar några grundläggande tips innan du börjar arbeta med el. Vi har tre välmenande råd åt dig.

Google, men om du är osäker, ring en expert

Naturligtvis är Google en källa till pålitlig och användbar information när det gäller att lägga elektriska ledningar och belysning. Men om du är osäker eller om du inte kan lösa det, fråga en expert. Naturligtvis kan du be en mekaniker eller en elektriker från Malmö om detta, men vänner som redan har installerat belysning tidigare är också bra kandidater.

Investera i eller låna bra utrustning

Gör en lista över vad du behöver. En spänningsmätare, små skruvmejslar, strömtrådar, etc. Låna vad du kan låna och annars investera i bra saker. Du kommer att ha stor nytta av installationen.

Tänk på din belysningsplan

Att installera belysning är ofta ganska permanent, särskilt om du väljer strålkastare eller hängande lampor i taket. Tänk på effekten på ditt vardagsrum eller kontor och undvik otäcka överraskningar när du ansluter allt för första gången. Då är du nästan säker på att det belysningsval du har gjort verkligen är det rätta för dig.

Kontakta oss som dina elektriker i Malmö!