elektriker Trelleborg

Söker du elektriker i Trelleborg? Kontakta oss på Elibo-el redan idag!

elektriker Trelleborg

Söker du elektriker i Trelleborg? Kontakta oss på Elibo-el redan idag!

Elektriker i Trelleborg

Det finns många anledningar till varför man då och då kan behöva hjälp av en professionell elektriker i Trelleborg. Det kan exempelvis handla om installationsarbeten i samband med nybyggnationen av en fastighet. I andra fall kan det röra sig om renoveringsprojekt där en elektriker i Trelleborg krävs för att koppla elektricitet på ett säkert och korrekt sätt. Det kan förstås också röra sig om reparationer eller andra typer av åtgärder som emellanåt behöver ske.

Står du inför en uppgift som kräver assistans av en yrkesverksam elektriker i Trelleborg? Då har du hamnat helt rätt!

Prisvärda tjänster
Hos oss erbjuds du konkurrenskraftiga priser på alla typer av elektrikertjänster.
Certifikat
Vi är certifierade hos Elsäkerhetsverket för att få arbeta med elektricitetsrelaterade arbeten av olika slag.
Snabb leverans
Vi levererar vår elektrikerservice snabbt och enkelt, oavsett vilken tjänst du anlitar oss för.

Elibo-el - Trelleborgs bästa elektriker!

Välkommen till Elibo-el!

Hos oss hittar du några av Trelleborgs mest erfarna och kunniga elektriker. I takt med att allt fler nya fastigheter byggs, och omfattande renoveringar sker i staden, ökar efterfrågan av yrkesverksamma elektriker i Trelleborg. På Elibo-el möter vi detta behov. Varje år söker sig mängder av privatpersoner, företag och organisationer till oss för tjänster av olika slag.

Som elektriker i Trelleborg är vi beredda att utföra både större och enklare jobb för våra kunder. En dag kan det röra sig om mindre projekt som byte av vägguttag, byte av strömbrytare eller hjälp med at koppla in dimmer. Nästa dag kan vi rycka ut för att arbeta med nybyggnationen av en treplansvilla. Jobbet som elektriker i Trelleborg varierar, och det är vad vi uppskattar så mycket!

Vad behöver du hjälp med? Ring eller maila oss idag och berätta mer om hur våra elektriker i Trelleborg kan stå till tjänst!

Vill du ha kontakt med en av våra elektriker?

Tjänster

Byte av vägguttag? Byte av strömbrytare? Koppla in dimmer? Eller behöver du kanske koppla strömbrytare eller koppla eluttag för ett byggprojekt? Oavsett vad du står infö: Ta det säkra före det osäkra. Lämna över elektricitet-arbetet en professionell elektriker i Trelleborg så att jobbet sker på rätt sätt och utan risk för olyckor!

Nyproduktion och renovering

Svenskar är ett byggande folk. Handlar det inte om nyproduktioner och resandet av helt nya fastigheter så är det renovering som står för dörren. Detta är förstås ett gott tecken på ett välmående samhälle, och det gynnar inte minst oss yrkesverksamma elektriker i Trelleborg. Varje år anlitas vi för att bistå byggen av olika typ och omfattning. Några av de vanligaste projekt våra elektriker i Trelleborg arbetar med är följande:
- kök

I ett kök måste det finnas gott om eluttag och belysning. Detta gör att mängden elektricitet i kombination med avlopp och vattenledningar är större här än i någon annan del av fastigheten. När man renoverar eller bygger nytt kök är det därför helt avgörande att en professionell elektriker får koppla eluttag och koppla strömbrytare. Detta för att minimera risken för att jobbet måste göras om senare. Som kund hos våra elektriker i Trelleborg får du självklart garanti på arbetet.

- badrum
Badrummet är, liksom köket, ett rum där elektricitet och vatten ska fungera parallellt. För att garantera att denna samverkan fungerar behöver man då och då ta hjälp av elektriker i Trelleborg. Det kan handla om allt från att byta strömbrytare till att bygga helt nytt.
- Golvvärme

Installation av golvvärme är lite av en specialitet för Elibo-elS elektriker i Trelleborg. Fryser du om fötterna? Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med golvvärme!

Reparationsarbeten

Det räcker med att flytta en tung möbel för att olyckan ska vara framme. En viktig arbetsuppgift för våra elektriker i Trelleborg är att byta vägguttag och byta strömbrytare efter att man råkat stöta emot och skada dem. Om du har en strömbrytare som behöver bytas och dessutom vill passa på att koppla in dimmer – Kontakta oss!

Kontakta oss för mer information!

4_rektangel@2x

Våra kvaliteter

Under åren som aktiva elektriker i Trelleborg har vi fått mer och mer uppskattning. Faktum är att vi idag är en av stadens mest anlitade och välrenommerade firmor. Vi har slitit hårt och tillgodoräknat oss goda referensarbeten, och vi tror att vår framgång går att spåra till följande kvaliteter:

kompetens

Kärnan hos våra elektriker i Trelleborg är förstås kunskapen. Vi vet helt enkelt hur arbetet ska utföras. Stort som smått, för privatpersoner och bostäder såväl som i stora kontorskomplex och offentliga byggnader. Våra elektriker i Trelleborg ordnar arbetet, och de ordnar det på bästa möjliga sätt!

service

När du blir kund hos oss på Elibo-el kan du alltid räkna med tydlighet under hela arbetet. Vi lämnar alltid en kostnadsfri och tydlig offert som svart på vitt anger vad ditt arbete kommer att kosta. Detta gäller för såväl byte av strömbrytare, koppling av eluttag, inkoppling av dimmer eller större projekt.

garanti

Sist men inte minst vill vi också betona att vi lämnar garanti på alla arbeten som våra elektriker i Trelleborg utför. Detta för att säkerställa för dig som kund att arbetet har skett utefter konstens alla regler.

rot

Är du privatperson och vill anlita elektriker i Trelleborg? Då kan du glädja dig åt att ROT-avdraget finns, och att de flesta av de arbeten vi utför täcks av det. När du nyttjar avdraget vid anlitandet av våra elektriker i Trelleborg dras 30% av arbetskostnaden av. Om du vill nyttja avdraget står Elibo-el för kontakten med Skatteverket.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om tjänsterna som våra elektriker i Trelleborg utför? Vill du ta del av en kostnadsfri offert på ett arbete för att få en tydlig bild av vad du skulle betala? Eller är du kanske nyfiken på att veta mer om vår verksamhet? Oavsett vad du söker så kan du enkelt nå Elibo-el och våra skickliga elektriker i Trelleborg. Ring eller maila oss redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.