BELYSNING I DITT SOVRUM

Sovrummet är ett personligt utrymme där du sannolikt tillbringar tid ensam med dina familjemedlemmar. Den tid du tillbringar här kan vara begränsad, men det betyder inte att ditt sovrum inte behöver vara ett mysigt utrymme. Tvärtom. Ett sovrum kan till och med förvandlas till ett mycket personligt och mysigt utrymme med hjälp av atmosfärisk belysning. Genom att lägga till humörbelysning skapar du ännu mer atmosfär i ditt sovrum.

Val av lampor

Genom att välja en specifik typ av belysning i ditt sovrum bestäms atmosfären omedelbart. Enligt många inredningsarkitekter är valet av belysning i ditt hem en viktig aspekt för att bestämma atmosfären. Genom att kombinera rätt belysning fungerar inte ditt sovrum längre som sovplats, men du kan också koppla av efter en hektisk dag.

Skillnad i humörbelysning

Många olika typer av lampor finns tillgängliga. Många väljer att belysa sitt sovrum med grundbelysning. Grundbelysning kan dock användas för att skapa atmosfärisk belysning. Nu undrar du verkligen hur du gör detta. Detta kan göras genom att installera en dimmer. Med denna dimmer kan du själv bestämma ljusets intensitet. Detta gör att belysningsgraden kan anpassas till atmosfären. Så du dämpar ljuset snabbare på en lugn kväll än om du är i ett grinigt humör.

Kontakta oss som din elektriker i Malmö!